Kennismakingsgesprek800px cradle mountain seen from barn bluff

Iedereen heeft een andere vraag, andere behoeftes. Daarom starten we altijd eerst met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin duidelijk wordt wat ik voor u kan betekenen.

Maken van het plan

Samen met u stel ik een plan op waarmee we uw probleem op kunnen lossen. Omdat Ridderspoor Coaching alleen maatwerk levert, kan dit per situatie verschillen. Indien nodig kan tijdens het traject het plan in overleg met u worden aangepast. Dit plan geeft een goede inschatting van de tijd en kosten die u moet investeren.

Uitvoer van het plan

Samen gaan we aan de slag, waarbij u uitdrukkelijk ingezet wordt om uw probleem op te lossen. Zo zorgen we ervoor dat u na afloop van het traject zelf de touwtjes in handen heeft en kan voorkomen dat de problemen terug komen.

Evaluatie en verslaglegging

Na afloop van de coaching stel ik een verslag op, waarmee u op momenten dat het even moeilijk is, uw energie weer kunt oppeppen en terug kunt halen hoe het ook alweer moest. Dit verslag geeft u een steuntje in de rug om het verdere leven aan te kunnen. Deze praktische ondersteuning biedt een snelle en effectieve oplossing. Mijn ervaring is dat de klanten het fijn vinden, dat er echt geluisterd wordt en er alle tijd en aandacht is die nodig is. U zit niet vast aan een bureaucratische organisatie, ingewikkelde procedures en meerdere personen voordat er daadwerkelijk hulp geboden wordt. Door de korte lijnen en flexibele instelling kunt u snel en effectief geholpen worden.

Mijn werkgebied is Deventer en omgeving. Ik kom bij u aan huis, of indien gewenst spreken we af op een neutrale locatie.