Ridderspoor Coaching heeft veel ervaring in het begeleiden van verschillende mensen. U zult begrijpen dat ik in de voorbeelden hieronder geen gegevens verschaf Fi janne3
over de mensen die ik heb geholpen, omdat zij recht hebben op hun privacy.

Ondersteuning bij het huishouden

Mevrouw P. ervoer haar huis als zeer chaotisch. Het lukt haar maar niet om het zo op orde te krijgen dat zij zich er prettig bij voelde. Na vier bijeenkomsten van een uur en het tussendoor uitvoeren van praktische opdrachten had ze weer overzicht. Ze kreeg weer plezier in het huishouden en haar omgeving merkte dat haar huis er goed uit zag.

Ondersteuning bij de administratie

Mevrouw J. had hulp nodig bij het overzichtelijk krijgen van de administratie. Wegens ziekte kostte haar dat teveel stress en inspanning. Verbazingwekkend snel had ze het met een paar uur doelgerichte/praktische ondersteuning weer op orde. Het gaf mevrouw J. innerlijke rust dat de zaken weer op orde waren.

Omgang met de kinderen

Vader S. had na een echtscheiding moeite om de tijd met zijn kinderen op een goede en fijne manier door te brengen. Zijn vraag was om hem hierbij te helpen. In dit geval was het voldoende om in enkele gesprekken adviezen en emotionele steun te geven en was het niet nodig om daadwerkelijk met hem en de kinderen een activiteit te ondernemen. Mocht dat wel nodig zijn, dan kan dat.